tisdag 21 augusti 2012

Bok : Lasse&Maja

Här kommer en bok då från Lasse&Maja. Det är jättebra som skriver '' Martin Widmark'' - Helena Willis''. Typiskt för barn att läsa. En helt enkel bra bok för barn som den andra boken som jag pratade om. Och det här var den senaste boken dem gjorde '' Simborgar-Mysteriet''. Dem är dektetiver. Mycket bra bok.

Bok : Hotell Gyllene Knorren

Dem här böckerna är jättebra som ''Måns Gahrton'' - ''Johan Unenge'' gjort. Ni kom ihåg Julkalendern typ förra året eller vad det var? Då var det den här som var julkalender filmen, och den var bra! Nu finns det många böcker av dem också. Måns Gahrton - Johan Unenge är jättebra på böcker och skriver. Efter denna bild kommer en annan Barnbok, som heter Lasse&Maja. Skrivna av ''Martin Widmark'' - Helena Willis''.

måndag 20 augusti 2012

Sverige! :)

Sverige flaggan med Sveriges sång på.

Xbox Kinect

Det här är ett spel som heter Xbox Kinect, det är jätte bra! Därför man har inte någon kontroll att styra med man styr helt enkelt med handen! :)
Det är jätteroligt jag har det hemma och så följer det med ett spel nämligen : ''Kinect Adventures'' som är också roligt som man kan skratta av man åker runt på vatten och ska ta poäng.Och rör sig med kroppen.

Xbox 360, Playstation och Wii.

Nu ska jag berätta om Xbox 360, Playstation och Wii!  Det är jättebra jag ´har alla 3 fast inte Xbox 360 men däremot har jag Xbox Kinect som äger! Kommer prata om Xbox Kinect senare... Jag spelar mycket spel och på mobilen, men dem här är ju typ bäst! Har många spel på alla konsolerna.

Coca Cola, Fanta, och Sprite!

Det här är 3 drycker som jag älskar! Coca cola, Fanta och Sprite. Dem är jättegoda, och jag dricker dem mycket!

tisdag 5 juni 2012

Rumble!

Här är några bilder på ett ordspel som heter Rumble!
 

Nu ska jag förklara vad Rumble är för nåt.
Rumble är ett ordspel. Man ska dra med fingret på ord t.ex på bilden du ser ''lat'' så ska man bilda så många svenska ord. Om man vinner ökar man på skicklighets nivån om man förlorar sänker man..
Det är ett jättebra ordspel att träna på, och se hur dem stavas. Jag har det och jag är jättebra på det!
Men så finns det Premium också som kostar 22 kr och då kan man ha annat ansikte, se rankingen, se sin skicklighets nivå, hur många ord, vad det längsta ordet är, vad för ord som gav mest poäng, se hur många matcher man kört, vunnit, och förlorat, och vad det högsta man har fått på en runda och det högsta man har fått tillsammans på alla 3 rundor. OBS! Rumble finns bara på iPhone och Ipad!

Mange Makers!

Hej! Det här är Mange Makers, dem är musiker och sjunger många bra låtar! 
1. Fest hos mange
2. Mange bjuder
3. Drick den
Det var deras låtar och dem är lite kända faktiskt!

Avengers

Det här är en ny film som har kommit ut men jag har inte sett den men den verkar cool!

lördag 21 april 2012

Hej, det här är ett spel som heter Star Wars och det spelet finns bara på Xbox Kinect tror jag. Här kommer några bilder i alla fall :

Hi, this is a game called Star Wars and the game is only available on Xbox Kinect, I think. Here are  some pictures anyway:
Hej! Jag har skit tråkigt nu, så jag fick en ide! Att sätta ut lite bilder på min blogg.
så här kommer några bilder.
                

torsdag 8 mars 2012

onsdag 7 mars 2012

Mario och Yoshi gjorda av lego!

http://30.media.tumblr.com/tumblr_kxi5caZlim1qb176ao1_500.jpg
Klicka här så kommer du få se en jättecool bild!
Det är Mario och Yoshi gjorda på lego!

tisdag 6 mars 2012

Ai seu te pego

Tryck här så får ni höra låten Ai seu te pego med Michel Telo!http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

Michel Telo

Det här är en brasiliansk sångare, och jag vet en låt som han har gjort som är jättebra!! Den heter :
Ai seu te pego. Lyssna på den på Youtube eller Spotify.

Gthotel ( Ett spel på datorn)

Hejsan, den senaste gången jag la in ett inlägg var 23 juni 2011 tror jag. Men nu så kommer det börja komma fler bilder!
Det här är ett spel på datorn som heter Gthotel och det spelet rekommenderar jag för er! Det är ett jättebra spel om ni vill komma till sidan så sök på : Gthotel.org så kommer ni till den här bilden som ni ser. Så är det att bara trycka Registrera dig helt gratis! Så är det att skapa namn och välja gubbe det får ni se om ni trycker där! Hejdå// Jonne

Hej!

Hej, jag har tagit en liten paus från min blogg men nu ska jag börja blogga igen!