tisdag 21 augusti 2012

Bok : Lasse&Maja

Här kommer en bok då från Lasse&Maja. Det är jättebra som skriver '' Martin Widmark'' - Helena Willis''. Typiskt för barn att läsa. En helt enkel bra bok för barn som den andra boken som jag pratade om. Och det här var den senaste boken dem gjorde '' Simborgar-Mysteriet''. Dem är dektetiver. Mycket bra bok.

Bok : Hotell Gyllene Knorren

Dem här böckerna är jättebra som ''Måns Gahrton'' - ''Johan Unenge'' gjort. Ni kom ihåg Julkalendern typ förra året eller vad det var? Då var det den här som var julkalender filmen, och den var bra! Nu finns det många böcker av dem också. Måns Gahrton - Johan Unenge är jättebra på böcker och skriver. Efter denna bild kommer en annan Barnbok, som heter Lasse&Maja. Skrivna av ''Martin Widmark'' - Helena Willis''.

måndag 20 augusti 2012

Sverige! :)

Sverige flaggan med Sveriges sång på.

Xbox Kinect

Det här är ett spel som heter Xbox Kinect, det är jätte bra! Därför man har inte någon kontroll att styra med man styr helt enkelt med handen! :)
Det är jätteroligt jag har det hemma och så följer det med ett spel nämligen : ''Kinect Adventures'' som är också roligt som man kan skratta av man åker runt på vatten och ska ta poäng.Och rör sig med kroppen.

Xbox 360, Playstation och Wii.

Nu ska jag berätta om Xbox 360, Playstation och Wii!  Det är jättebra jag ´har alla 3 fast inte Xbox 360 men däremot har jag Xbox Kinect som äger! Kommer prata om Xbox Kinect senare... Jag spelar mycket spel och på mobilen, men dem här är ju typ bäst! Har många spel på alla konsolerna.

Coca Cola, Fanta, och Sprite!

Det här är 3 drycker som jag älskar! Coca cola, Fanta och Sprite. Dem är jättegoda, och jag dricker dem mycket!